Om os

Hvem er vi?

​SG-FYN Tagdækning er en familievirksomhed, og vi er arbejdsplads for 4 kompetente tagdækkere. Vores store erfaring har gjort os til en stærk samarbejdspartner, der sikre løsninger i den bedste kvalitet. Her tilbyder vi listedækning i høj kvalitet. Vi går op i, at vores kunder modtager en høj kundeservice og en god vejledning, der får dem til at føle sig trygge i vores samarbejde. Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi overholder alle indgåede aftaler. Det vil sige, at vi møder til tiden, overholder budgettet og afslutter selvfølgelig projektet på aftalt tidspunkt. Hos os skal det nemlig være nemt at være kunde.

Har du lyst til at få besøg af SG-FYN Tagdækning?

​Er det på tide at få et nyt tag på din bolig, så kontakt os og lad os hjælpe dig med at varetage opgaven. Vi har base i Ringe, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Odense, Fåborg, Middelfart, Svendborg og Assens, men dækker hele landet, når vores kunder har brug for en professionel samarbejder til udførelsen af tagarbejde.

Pris

Kontakt os for at høre mere om vores priser. 

​Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lørupvej 8, 5750 Ringe

elitehaandvaerker

​Følg os på Facebook