Tagdækker med kompetent tagdækning

​Velkommen hos SG-Fyn Tagdækning! Vi er din professionelle tagdækker med speciale i tagpap. Vi tilbyder vores kunder kvalitetsløsninger uanset hvilken størrelse tagopgave, der er tale om. Vi har stor erfaring bag os – og vi er derfor specialister, der kan rådgive og vejlede vores kunder frem til de bedste resultater. Står du over for en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så står vi altid klar til at rykke ud.

Vi har udført mange tagopgaver samt listedækning i Odense og Svendborg, men vi hjælper gerne kunder på hele Fyn og Vestsjælland.

Hvem er SG-FYN Tagdækning?

​SG-Fyn Tagdækning er en familievirksomhed, der er arbejdsplads for 4 kompetente tagdækkere. Vores store erfaring har gjort os til en stærk samarbejdspartner, der sikrer løsninger i den bedste kvalitet. Vi går op i, at vores kunder modtager en høj kundeservice og en god vejledning, der får dem til at føle sig trygge i vores samarbejde.

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi overholder alle indgåede aftaler. Det vil sige, at vi møder til tiden, overholder budgettet og afslutter selvfølgelig projekter på aftalte tidspunkt. Hos vores tagdækker skal det nemlig være nemt at være kunde.

Kontakt os i dag for en god pris på tagdækning

​Er det på tide, at få et nyt tag på din bolig, så kontakt os og lad os varetage opgaven. Vi informerer gerne om priser på taglægning, mulighederne for at få en taglægger ud og meget mere. Vores tagdækker kommer også gerne og giver et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt os nemt og hurtigt ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan. Alternativt kan du også ringe til os på telefon 71 10 03 21 eller skrive til e-mail info@sg-fyn.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lørupvej 8, 5750 Ringe

elitehaandvaerker

​Følg os på Facebook